0
  • U heeft momenteel geen producten in uw winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 24 uur mogelijk
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om u te voorzien van advies op maat."

Bouwhek accessoires

De noodzakelijke basis voor uw hekwerk op een rijtje

Bouwhekvoeten

Alle bouwhekken hebben nog een basis nodig om in te staan of aan te hangen. Doormiddel van bouwhekvoeten kunt u de bouwhekken plaatsen op verschillende ondergronden. U plaats de poten van de bouwhekken in de gaten van de voeten. Er zijn verschillende types leverbaar met elk hun eigen kenmerken. De cijfers achter de voeten vermelden het gewicht. Hoe zwaarder de voet, des te beter is de kwaliteit. Kunststof voeten worden over het algemeen het meeste gebruikt vanwege de duurzaamheid. Tot slot betekent een zwaardere voet meer basisgewicht voor het totale hekwerk, zodat uw hekwerk beter overeind blijft. Dus wij bevelen dan ook de zwaardere voeten aan. 
De volgende voeten zijn beschikbaar: Betonvoet 25 – Kunststofvoet 25 – Kunststofvoet 18 HV – Kunststof baakvoet en Voetplaat (klein of groot).

Bouwhek koppelingen

Hoewel de bouwhekken in de voeten bij elkaar komen, moeten ze onderling nog gekoppeld worden. Door gebruik te maken van de bouwhek koppelingen, ook wel bouwhkklemmen genoemd, verbindt u de bouwhekken onderling aan elkaar. Er zijn verschillende soorten koppelingen beschikbaar, van simpele standaard koppelingen tot en met beveiligde varianten.

Schoren

Minstens zo belangrijk is het schoren van uw hekwerk. Door de bouwhekken onderling te koppelen - met voeten en klemmen - blijft het hekwerk in eerste instantie goed staan. Maar zodra de wind opsteekt dan verandert de situatie. Het is dan van groot belang dat u de bouwhekken schoort doormiddel van daarvoor bestemde schoren. U kunt de schoor tussen de bouwhekkoppeling bevestigen. Om de schoren te verankeren in de grond kunt u gebruik maken van speciale grondpinnen.

De schoren zorgen er voor dat u sterkte/stabiliteit aanbrengt in het hekwerk. Wij hebben diverse types schoren in ons assortiment, die weer verschillen in kwaliteit. Wij geven het advies om bouwhekken minstens om de drie hekken te schoren. Als u gebruik maakt van banners met reclame erop, dan adviseren wij om elk bouwhek te schoren. Deze banners (maar ook andere bouwhekdoeken) vangen namelijk enorm veel wind en daardoor kunnen de bouwhekken snel omvallen. Als de bouwhekken eenmaal omver liggen dan raken ze beschadigd en wellicht worden ze zelfs onbruikbaar.

Extra accessoires

Naast de standaard accessoires zoals hierboven beschreven staan, hebben we ook een ruim aanbod extra accessoires. U kunt hierbij denken aan een bouwhekslot, een poortscharnier of een anti uittilhaak.

Bouwhekdoeken

Maar ook voor bouwhekdoeken bent u bij ons aan het juiste adres. Door gebruik te maken van bouwhekdoeken kunt u uw terrein afschermen voor buitenstaanders. Daarvoor hebben we standaard bouwhekdoeken, maar ook exclusieve bouwhekdoeken. Deze zijn uniek in hun kleur!

Bouwhekbanners

Naast de standaard doeken om uw terrein af te schermen, kunnen wij u ook voorzien van bedrukte bouwhekbanners of dranghekbanners. Zo kunt u uw bouwplaats eenvoudig voorzien van persoonlijke reclame of u kunt de banners ook gebruiken als informatievoorziening voor bijvoorbeeld bezoekers.

De banners worden uniek voor u full colour bedrukt en in Nederland geproduceerd. We hebben ook een dranghekbanner met tweezijdige bedrukking, Dranghekbanner | Premium 19. Deze tweezijdige banner wordt als het ware om een dranghek heengeslagen, zodat u de banner van twee kanten kunt bekijken.

Persoonlijk advies

Wilt u graag persoonlijke advies over de diverse accessoires in ons assortiment? Neem dan contact op voor advies op maat door onze experts.

Neem direct contact op