0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 24 uur mogelijk
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Verkeerskegel / pylon 50cm oranje. Met bedrukking eigen logo mogelijk. Bouwhekken Nederland
Verkeerskegel | 50
€ 26,50 (ex.btw)
Vergelijken
Verkeerskegel / pylon 75cm oranje. Met bedrukking eigen logo mogelijk. Bouwhekken Nederland
Verkeerskegel | 75
€ 42,95 (ex.btw)
Vergelijken
Geleidebaken
Geleidebaken
€ 36,95 € 31,95 (ex.btw)
  • Klasse II/III reflectie
  • Bedrukking logo mogelijk *
Vergelijken
Geleidebaken | HD
€ 36,50 (ex.btw)
Vergelijken
Barrier - Watergevuld
Barrier | Watergevuld
Prijs vanaf € 46,20 (ex.btw)
Vergelijken
Kunststof Dranghek - Ideaal voor binnen - Tijdelijke afzetting 'Houd Afstand'
Kunststof Dranghek
Prijs vanaf € 51,25 (ex.btw)
Vergelijken
Kunststof Dranghek HD
Kunststof Dranghek HD
Prijs vanaf € 101,15 (ex.btw)
Vergelijken
Vouwhek
Vouwhek
Prijs vanaf € 75,53 (ex.btw)
Vergelijken
Schrikhek 2,5 meter | Aluminium
Schrikhek 2,5 meter | Aluminium
Prijs vanaf € 213,90 (ex.btw)
Vergelijken
Afzettingen

Afzettingen

Om risicovolle situaties zichtbaar veiliger te maken zijn er verschillende afzettingen met opvallende kleurstellingen. Zo is eenvoudig zonder woorden aan te geven dat er opgelet moet worden. Op de openbare weg is het tijdelijk afzetten van werkzaamheden aan regels gebonden, deze zijn te vinden op de website van CROW.

Wegafzetting

Bij werkzaamheden aan de openbare weg, in voetgangersgebied en voor het inrichten van (bouw)terrein zijn wegafzettingen nodig. Dit kan doormiddel van verkeerskegels, geleidebaken, kunststof dranghekken, barriers, vouwhekken en schrikhekken. Alle wegafzettingen hebben opvallende rood-witte markeringen, zodat je ze niet over het hoofd ziet én duidelijk zichtbaar zijn in het donker.

Verkeerskegel

Verkeerkegels ook wel verkeerspionnen zijn geschikt voor het kortdurend afzetten van een weggedeelte of een (hardloop) parcours. Bij wegwerkzaamheden in schemer, zonsondergang of bij gevaarlijke situaties is het gebruik van verkeerskegels verplicht. Een verkeerskegel is te herkennen aan de feloranje kleur en rood-witte reflectiestrepen.

Geleidebaken

Een geleidebaken wordt onder andere gebruikt om verkeer bij wegwerkzaamheden te begeleiden en voor het afzetten van (bouw)steigers in stedelijke gebieden. Het zijn smalle, langwerpige borden met aan weerszijde rood-witte reflectiefolie die licht in de schemer en het donker weerkaatst.

Kunststof dranghek

Het kunststof dranghek is door zijn materiaal een goed alternatief voor het stalen dranghek. Het ‘zachte’ materiaal is lichter van gewicht, heeft geen scherpe randen en is voorzien van reflectiefolie zodat het dag en nacht goed zichtbaar is.

Kunststof barrier, watergevuld

Barriers zijn vaak te zien bij wegwerkzaamheden om het verkeer in de juiste baan te leiden. Een kunststof barrier is licht van gewicht, snel te verplaatsen en eenvoudig te verzwaren met water of zand als ze op de juiste plek staan.

Vouwhek

Voor werkzaamheden in een voetgangersgebied is een kunststof vouwhek handig. Het hek heeft scharnierbare delen om het eenvoudig rond een mangat te plaatsen. Door zijn compacte afmetingen is het vouwhek makkelijk te hanteren en op te slaan.

Schrikhek, aluminium verkeershek

Het opvallende aluminium schrikhek staat vaak bij langdurige werkzaamheden aan de openbare weg, bouwplaatsen en bedrijventerreinen. Dankzij het sterke A-frame blijft het verkeershek stabiel staan. De rood-witte vlakverdeling is van klasse 3 reflecterende folie.

De juiste afzetting kopen

Door toenemende drukte op de weg is goede begeleiding bij werkzaamheden belangrijk. Het duidelijk afzetten van veranderde verkeerssituaties maakt de kans op ongelukken minder groot.

Het kiezen van de juiste afzetting kan lastig zijn. Heb je advies nodig? Neem direct contact op met ons deskundige team.