0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 24 uur mogelijk
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Bezorgen of afhalen

Maak jouw keuze in het bestelproces

Je kunt eenvoudig en snel producten in onze webshop bestellen. Wij kunnen je bestelling afleveren op elke gewenste locatie in Nederland of België, of je kunt de bestelling zelf ophalen in Kollum. Dit is een keuze tijdens het bestelproces. Als je van plan bent om de bestelling af te halen, dan kun je contact opnemen met ons zodat we het een en ander samen kunnen afstemmen.

Transportkosten

Als je bestelling wordt bezorgd, dan zal onze vaste transporteur de bestelling komen afleveren. We werken nauw samen met deze transporteur en zijn daardoor erg flexibel. Voor de levering ontvang je een mail met instructies en telefoonnummer van de transporteur.

Aan het leveren van een bestelling zijn transportkosten verbonden. De kosten van het transport worden berekend in de webshop, zodra je de postcode en het verzendadres invult tijdens het bestelproces. De berekening van de transportkosten is afhankelijk van het volume van de bestelling en de afstand die de transporteur moet afleggen. Hierdoor kunnen wij niet op voorhand helder aangeven wat de transportkosten zullen zijn.

Bereikbaarheid afleverlocatie

Grote volume bestellingen worden standaard geleverd met een vrachtwagen met oplegger. Deze combinatie is ca. 16,5 meter. De afleverlocatie moet bereikbaar zijn voor een dergelijke combinatie. Mocht het zijn dat je locatie niet toegankelijk is voor zo'n grote combinatie, laat het ons dan weten. Dan kunnen wij een kleinere combinatie voor je regelen.

Transport 

In het bestelproces kun je kiezen voor 'standaard transport' en 'transport met zelflosser'.

Standaard transport

Bij een standaard transport rijdt onze transporteur zonder zelflosser en zul je als klant je bestelling zelf moeten lossen. Dit kan eenvoudig met een heftruck (voorlader). Wij adviseren het lossen niet met de hand te doen door de grote van onze bouwhekken en dranghekken. Daarbij is lossen met een heftruck veiliger en sneller.

Kleinere bestellingen kunnen uiteraard wel met de hand worden gelost. We vragen onze klanten om dit samen met de chauffeur te doen.

Transport met zelflosser

In het geval je geen heftruck (voorlader) hebt, dan is het mogelijk om het transport met zelflosser te regelen. Dit kun je eenvoudig aangeven tijdens het bestelproces. Voor gebruik van de zelflosser is het nodig dat de ondergrond op de locatie verhard is.

Het kan ook voorkomen dat je bestelling geleverd moet worden op een locatie waar (nog) niemand aanwezig is. Ook hier kies je dan voor ‘Transport met zelflosser’. De chauffeur kan zichzelf redden op de locatie waar de bestelling geleverd moet worden en zal de bestelling zelfstandig lossen, uiteraard met de instructies van de klant.

De meerkosten voor transport met zelflosser zijn €75,-. Dan ben je verzekerd van een zorgeloze bezorging op locatie. De chauffeur zal je van te voren inlichten, zodat je nog tijdig instructies kunt geven.

Speciale wensen

Heb je speciale wensen met betrekking tot het transport dan kun je gerust bellen om het één en ander af te stemmen met onze medewerkers. Het komt geregeld voor dat we heel snel moeten leveren met speciale wensen. Het is ons streven om deze wensen voor onze klanten te realiseren.