0
  • U heeft momenteel geen producten in uw winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 24 uur mogelijk
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om u te voorzien van advies op maat."

Bezorgen of afhalen

Maak uw keuze in het bestelproces

U kunt eenvoudig en snel producten in onze webshop bestellen. Wij kunnen de bestelling afleveren op elke gewenste locatie in Nederland of België, of u kunt er ook voor kiezen om de bestelling af te halen in Kollum. Dit is een keuze tijdens het bestelproces. Indien u van plan bent om de bestelling af te halen, dan kunt u contact opnemen met ons zodat we het e.e.a. kunnen afstemmen.

Transportkosten

Wanneer u er voor kiest om de bestelling te laten leveren, dan zal onze vaste transporteur de bestelling komen afleveren. We werken nauw samen met deze transporteur en zijn daardoor erg flexibel. Voor de levering ontvang u nog een mail met instructies en telefoonnummer van de transporteur.

Aan het leveren van een bestelling zijn transportkosten verbonden. De kosten van het transport worden berekend in de webshop, zodra u de postcode en het verzendadres invult tijdens het bestelproces. De berekening van de transportkosten is namelijk afhankelijk van het volume van de bestelling en de afstand die de transporteur moet afleggen. Hierdoor kunnen wij u helaas niet per artikel al duidelijk aangeven wat de transportkosten zullen zijn.

Bereikbaarheid afleverlocatie

Uw bestelling wordt standaard geleverd met een vrachtwagen en oplegger. Deze combinatie is ca. 16,5 meter. De afleverlocatie dient dan ook bereikbaar te zijn voor een dergelijke combinatie.
Mocht het zijn dat uw verzendadres niet toegankelijk is voor de bovenstaande combinatie, laat het ons dan weten. Het is namelijk ook mogelijk om transport met een kleinere combinatie te regelen.

Transport met of zonder zelflosser

In het bestelproces kan er gekozen worden tussen standaard transport en transport met zelflosser.

Standaard transport / Klant lost zelf (zonder zelflosser)

Standaard rijdt onze transporteur met vrachtwagens zonder zelflosser. Daarom vragen wij onze klanten om bij standaard transport de vrachtwagen bij aankomst zelf te lossen met een heftruck (voorlader) of iets dergelijks. Onze producten zijn namelijk groot om te vervoeren en te hanteren en daarom raden wij het niet aan om e vrachtwagen met de hand te lossen. Bovendien is lossen met een heftruck veiliger en sneller.

Uiteraard kunnen kleinere bestellingen, met enkele hekken, wel met de hand worden gelost. We vragen onze klanten om de chauffeur dan wel even te helpen.

Transport met zelflosser

In het geval dat u niet beschikt over een heftruck (voorlader) kan er transport met zelflosser geregeld worden. Dit kunt u aangeven tijdens het bestelproces. Ook hiervoor dient de afleverlocatie toegankelijk te zijn voor een vrachtwagencombinatie van 16,5 meter. Daarnaast dient de ondergrond verhard te zijn voor het gebruik van de zelflosser.

Het kan ook voorkomen dat uw bestelling geleverd dient te worden op een locatie waar nog niemand aanwezig is. Ook in die situatie kunt u kiezen voor ‘Transport met zelflosser’. De chauffeur kan zichzelf redden op de locatie waar de bestelling geleverd moet worden en zal de bestelling zelfstandig lossen, uiteraard met de instructies van de klant.

De meerkosten voor transport met zelflosser zijn €75,-. Ondanks de meerkosten bent u verzekerd van een zorgeloze bezorging op locatie. De chauffeur zal u van te voren inlichten, zodat u nog tijdig instructies kunt geven.

Speciale wensen?

Indien u speciale wensen hebt met betrekking tot het transport dan kunt u gerust bellen om het één en ander af te stemmen met onze medewerkers. Het komt geregeld voor dat we heel snel moeten leveren met speciale wensen. Het is ons streven om deze wensen voor onze klanten te realiseren.