• Hoogwaardige kwaliteit
  • Levering binnen 24 uur mogelijk
  • Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om u te voorzien van advies op maat."

Opslag en Transport | Bouwhekken

U kunt uw bouwhekken op diverse manieren opslaan en door gebruik te maken van opslagpallet of laadplatformen vergemakkelijkt u dit proces.

Diverse types bouwhekken opslagpallets en laadplatformen

U kunt ervoor kiezen om bouwhekken horizontaal of verticaal op te slaan. Wat de beste manier is dat kunnen we u niet standaard vertellen. We hebben de ervaring dat elke klant weer een eigen visie hierover heeft. We kunnen u echter wel goed informeren over de verschillende opties.

Er zijn hele simpele opslagmogelijkheden voor enkel het opslaan van de hekken, maar er zijn ook opslagmogelijkeden waarbij de hekken kunnen worden gecombineerd met andere bouwhek accessoires. Bij de zogenaamde 'combipallets' kunt u de bijbehorende bouwhek accesssoires opslaan onder de bouwhekken. Alles zit dan overzichtelijk in één opslagpallet.

Hoewel sommige opslagpallets op elkaar lijken, zit er onderling ook weer verschil in kwaliteit. Dat kunt u terugzien in het gewicht en de prijs. De zwaardere varianten zijn over het algemeen een stuk degelijker, maar ook steviger aan de prijs. Wanneer er veel wordt gesleept met de bouwhekken en accessoires, zoals bijvoorbeeld het geval is in de verhuur, dan kunt u het beste gebruik maken van de zwaardere varianten. Deze kunnen namelijk tegen een stootje en gaan niet meteen kapot.

Over het algemeen kunnen de opslagpallets en/of laadplatformen opgepakt worden met een heftruck of gehesen worden met een kraan. Bij elk product wordt goed aangegeven wat de mogelijkheden zijn met tekst en beeld.

Persoonlijk advies

Hoewel alle producten in deze categorie zijn toegelicht met tekst en afbeeldingen, kan het zijn dan u nog vragen hebt. Onze medewerkers staan voor u klaar. Dus als er toch nog vragen zijn dan kunt u ons bereiken per telefoon, mail of chat. Een advies op maat behoort altijd tot de mogelijkheden bij Bouwhek Verkoop!