0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 24 uur mogelijk
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Opslag en Transport | Bouwhekken

Je kunt je bouwhekken op diverse manieren opslaan en door gebruik te maken van opslagpallet of laadplatformen vergemakkelijk je dit proces.

Bouwhekken opslagpallets en laadplatformen

Je kunt ervoor kiezen om bouwhekken horizontaal of verticaal op te slaan. 

Er zijn hele simpele opslagmogelijkheden voor enkel het opslaan van de hekken, maar er zijn ook opslagmogelijkeden waarbij de hekken kunnen worden gecombineerd met andere bouwhek accessoires. Bij de zogenaamde 'combipallets' kun je de bijbehorende bouwhek accesssoires opslaan onder de bouwhekken. Alles zit dan overzichtelijk in één opslagpallet.

Hoewel sommige opslagpallets op elkaar lijken, zit er onderling ook weer verschil in kwaliteit. Dat kun je terugzien in het gewicht en de prijs. De zwaardere varianten zijn over het algemeen een stuk degelijker. Wanneer er veel wordt gesleept met de bouwhekken en accessoires, zoals bijvoorbeeld het geval is in de verhuur, dan kun je het beste gebruik maken van de zwaardere varianten. Deze kunnen namelijk tegen een stootje en gaan niet meteen kapot.

Over het algemeen kunnen de opslagpallets en/of laadplatformen opgepakt worden met een heftruck of gehesen worden met een kraan. Bij elk product wordt goed aangegeven wat de mogelijkheden zijn met tekst en beeld.

Persoonlijk advies

Hoewel alle producten in deze categorie zijn toegelicht met tekst en afbeeldingen, kan het zijn dat je nog vragen hebt. Dan kunje ons bereiken per telefoon, mail of chat.