0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 24 uur mogelijk
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Bouwhekbanners

De wetgeving in Nederland stelt harde eisen als het gaat om veiligheid en daardoor moeten bouwhekken zelfs verplicht worden toegepast. Bouwhekken zijn dus vaak noodzakelijk in verband met het beveiligen van de bouwplaats. Het zou echter mooi zijn als u het hekwerk ook voor andere doeleinden kunt inzetten. Dat kan prima door de bouwhekken te voorzien van mooie gepersonaliseerde bouwhekbanners.

Functionaliteit

Reclame voorziening

Zoals al eerder aangegeven kun je unieke bedrukte banners laten maken met bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf of evenement erop. Het gebruik van deze banners is dus een uitstekende manier om reclame te maken. Als het evenement veel sponsoren heeft, dan kun je er ook voor kiezen om de sponsoren (met hun logo’s) te laten bedrukken op de bouwhekbanner of dranghekbanner.

Bouwhekbanner als Informatie voorziening

Hoewel het mogelijk is om een normale bouwhekbanner te gebruiken als informatie voorziening, hebben we in ons assortiment ook andere mogelijkheden om informatie aan de man te brengen bij evenementen. Een voorbeeld daarvan zijn onze opzethekken voor bovenop de standaard bouwhekken, met daarop bedrukte banners. De zogenaamde opzetbanners.

Opzetbanners

Voor opzetbanners hebben we diverse standaard mogelijkheden zoals; ingang – uitgang – toiletten – kassa – bonnen etc.

De opzetbanners scheppen duidelijkheid bij bezoekers voor bepaalde vaste punten op het evenemententerrein. Als je graag een unieke opzetbanner in de stijl van het evenement zou willen, dan is dat ook mogelijk bij Bouwhek Verkoop. We kunnen speciaal voor je unieke opzetbanners ontwerpen en bedrukken.

Materiaal: PVC of Mesh

Op de website kun je kiezen tussen banners gemaakt van PVC of Mesh. Het verschil tussen deze twee zit hem in de structuur van het doek en de dichtheid van het materiaal. PVC (510 gram/m2) is dicht van structuur en Mesh (280 gram/m2) is doek waarin gaatjes zijn geperforeerd. Mesh doek is iets winddoorlatend vanwege de gaatjes. Omdat een deel van de wind door het doek gaat, komt er minder kracht op de banner te staan. Hierdoor zal het bouwhek minder snel omwaaien.

Hoewel in de regel de Mesh banners winddoorlatend zijn, wil dat niet zeggen dat ze helemaal niet meer omwaaien. De bouwhekken met banner zijn in de praktijk enorme windvangers. Daarom zijn ook niet alle bouwhekken geschikt om te bekleden. Alleen de sterkste bouwhekken in ons assortiment raden wij aan voor het gebruik van bouwhek banners.

Ook al maak je gebruik van de sterkste bouwhekken, dan is het nog altijd zaak om het hekwerk stevig te schoren. Als je dit niet goed doet, dan waaien ook de sterkste bouwhekken alsnog om en raken ze zwaar beschadigd.

Ontwerp op maat

Wij begrijpen dat het niet voor iedereen mogelijk is om een kant en klaar ontwerp aan te leveren dat direct afgedrukt kan worden. Daarom is het ook mogelijk dat wij voor je aan de slag gaan met een ontwerp op maat. Mocht je interesse hebben, inforrmeer dan naar de mogelijkheden bij één van onze medewerkers.