0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 24 uur mogelijk
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Dranghekbanners

Je kent ze vast wel. Langs alle grote evenementen en parcoursen staan rijen met dranghekken, kilometers lang. Je hebt echter maar één nodig om functioneel bezig te zijn. Hoewel de dranghekken in de regel dienst doen als afzetting voor de veiligheid, is het ook een mooie manier om reclame te maken.

Functionaliteit dranghekdoek

Door gebruik te maken van een dranghek in combinatie met een bedrukte banner creëer je tegelijkertijd een veilige afzetting en een reclame voorziening in één. Je kunt de dranghekbanners afdrukken met een eigen logo of ontwerp. Daarnaast kun je er voor kiezen om ook sponsoren te vermelden die belangrijk zijn voor bijvoorbeeld het organiseren van een evement.

Wil je graag grote groepen mensen sturen en begeleiden, dan kun je er ook voor kiezen om de dranghekdoeken te laten bedrukken met bewegwijzering of andere informatie.

Kwaliteit dranghekdoeken

Bouwhek Verkoop werkt samen met enkele gerenomeerde drukpartners om kwalitatieve dranghekdoeken te maken. Deze partners garanderen een goede basiskwaliteit en snelle levering.

Er zit verschil in de materialen die kunnen worden toegepast bij het maken van banners. Wij maken standaard gebruik van PVC frontlit 510 gram per vierkante meter en Mesh doek 280 gram per vierkante meter. Het verschil tussen PVC of Mesh doek zit hem met name in de structuur van het doek. PVC is dicht van structuur en Mesh is doek waarin gaatjes zijn geperforeerd. Mesh doek is iets winddoorlatend, maar de kwaliteit van de opdruk is iets minder scherp vanwege de vele gaatjes in het doek. Mocht het flink gaan waaien dan zullen bedrukte dranghekdoeken van Mesh doek in combinatie met een dranghek minder snel omwaarien, omdat dit materiaal een deel van de wind doorlaat.

We hebben diverse modellen dranghekbanners in het assortiment. Ieder type dranghek heeft namelijk zijn eigen afmeting en bijzondere vormen. De afmeting en vorm hebben we per dranghek in kaart gebracht en daarvoor standaard sjablonen ontworpen. Dit resulteert in perfecte bedrukte banners die helemaal zijn afgestemd op het type dranghek dat jij kiest.

Banner ontwerp op maat

Als je de vormgeving van de dranghekbanner graag uit wilt besteden, dan staat onze ontwerpstudio voor je klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.