0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 24 uur mogelijk
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Bouwhek Verkoop

Jouw leverancier in Bouwhekken en Dranghekken

Onderdeel van Bouwhekken Nederland

Bouwhek Verkoop is een onderdeel (website) van Bouwhekken Nederland bv. (www.bouwhekkennederland.nl). Op beide websites zijn onze producten te bestellen en bieden we dezelfde service.

Bouwhekken

Het assortiment van Bouwhek Verkoop bestaat uit hoogwaardige kwaliteit bouwhekken. Voor alle doeleinden kunnen wij de juiste types bouwhekken direct uit voorraad leveren. Bouwhekken zijn in diverse prijsklassen beschikbaar, dus voor ieder wat wils. Het assortiment bestaat uit een goede mix van gewicht en kwaliteit.

Het aanbod bouwhekken varieert van voor verzinkt tot thermisch verzinkt. De meeste bouwhekken zijn opgebouwd uit voor verzinkte componenten die door middel van een speciale lastechniek in elkaar zijn gezet. Deze techniek maakt het mogelijk om een las te creëren van 360 graden wat ten goede komt aan de kwaliteit. De voorverzinkte bouwhekken worden machinaal geproduceerd en zijn 100% gelast. Na het lassen ondergaan ze nog een uitgebreide keuring.

De beste bouwhekken worden (vooralsnog) met de hand gelast en gaan naderhand in een zinkbad (thermisch verzinken) voor een goede afwerking. Als je de beste kwaliteit bouwhekken wil, dan adviseren wij te kiezen voor Bouwhek Industrieel LM. Dit thermisch verzinkte bouwhek is volledig met de hand gelast en heeft naast een middenbuis ook extra verstevigde hoeken (hoekschoren). Door de goede kwaliteit heeft dit bouwhek een lange levensduur en het duurzame en betrouwbare keuze.

Dranghekken

Naast bouwhekken kun je ook voor dranghekken bij ons terecht. Bij het ontwerp van de dranghekken is rekening gehouden met meerdere facetten die belangrijk zijn voor jou als klant. Naast de primaire functie van veiligheidsmiddel, hebben we in de loop der jaren kunnen toewerken naar een ideale mix van prijs, kwaliteit en hanteerbaarheid. Om zelf te kunnen bepalen welk dranghek het beste bij jouw project past, kun je de dranghekken onderling vergelijken.

Bouwhek- en dranghekaccessoires

Het assortiment van Bouwhekken Nederland bestaat naast bouwhekken en dranghekken uit aanvullende accessoires. Voor het juiste gebruik en behoud van je hekwerk moet je er mee houden dat er bijbehorende accessoires zijn, die niet alleen handig zijn, maar vaak ook noodzakelijk. Zo wordt er in de praktijk vaak alleen gebruik gemaakt bouwhekvoeten en bouwhekklemmen. Maar het is ook belangrijk om je hekwerk te schoren. Als je dit niet doet, dan is de kans zeer groot dat je tijdelijk hekwerk bij de eerste de beste rukwind al omver ligt en je opnieuw kunt beginnen met opbouwen. En mogelijk zelfs nieuwe bouwhekken moet aanschaffen, omdat de hekken zodanig beschadigd zijn dat ze niet meer bruikbaar zijn.

Bekijk ook eens andere accessoires voor bouwhekken. Er staan meerdere producten tussen die praktisch en noodzakelijk zijn.

Banners

Als je het zicht op een (bouw)terrein wil ontnemen, het publiek wil voorzien van informatie over het achtergelegen terrein of simpelweg reclame wil maken, dan kun je gebruik maken van unieke bouwhekdoeken. Hierbij is het mogelijk om de bouwhekdoeken te laten bedrukken met een uniek persoonlijk ontwerp. Wil je het maken van een ontwerp liever uitbesteden, dan kan ons ontwerpteam dit voor je oppakken.

Hetzelfde geldt voor dranghekdoeken. Ook deze zijn te bedrukken met een eigen ontwerp en verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Voor ieder dranghek is een passend dranghekdoek. De dranghekdoeken worden full colour bedrukt en voorzien van ogen, zodat je ze eenvoudig op het dranghek kunt bevestigen met tie wraps.

Logo bordjes

Uniek bij Bouwhekken Nederland is de mogelijkheid om kleine logo borden te laten maken. En kunnen we deze borden ook meteen op je gekochte bouwhekken monteren tegen een kleine meerprijs.

Advies op maat

Bij Bouwhek Verkoop ben je aan het juiste adres oor het beste tijdelijk hekwerk en toebehoren. De producten op de website worden toegelicht met tekst en afbeeldingen. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen dan staan we voor je klaar, voor persoonlijk advies en overleg.

Neem direct contact op